Tojással dobálta meg egy 80 éves nő házát egy angol férfi, majd megütötte őt

Fotó: Twitter
Vágólapra másolva!
Samir Soloman megütött egy 80 éves asszonyt az angliai Coventry városában lévő otthona előtt, aminek következtében a nő elesett és eltörte a csípőjét - a bűnözőt gyorsan letartóztatták.
Vágólapra másolva!

A 46 éves Samir Soloman tojással dobálta meg a szomszédja házát, majd amikor a nyugdíjas asszony a bejárati ajtóhoz lépett, hogy számonkérje őt, Soloman egy kegyetlen támadással arcon ütötte.

A férfit gyorsan letartóztatták, és 16 hónapra börtönbe került, miután beismerte a testi sértést. Az angol bíróság szerint Soloman kezdetben tagadta a támadást - egészen addig, amíg meg nem mutatták neki az április 4-i első bírósági meghallgatása előtt a rá nézve terhelő térfigyelő kamerafelvételeket.

A január 19-én történt támadás az angol rendőrség szerint nem volt kiprovokált.  Soloman szomszédja súlyosan megsérült - az esés következtében eltörte a csípőjét és az eset után félt elhagyni az otthonát - írja a Mirror.

Sherrie Kimberley nyomozó, a West Midlands-i rendőrség nyomozója az üggyel kapcsolatban elmondta: "Ez egy ártatlan nő elleni erőszakos és indokolatlan támadás volt, amely súlyos sérülést okozott neki. Senki sem érdemli meg, hogy megtámadják az otthona közelében, ahol biztonságban kellene éreznie magát."